Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Εμφουλού

Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Εμφουλού

Οι Γάλλοι αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμφουλού και το newspao.gr σας παρουσιάζει τις λεπτομέρειες στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες το όνομα του χαφ της Έλτσε στον Παναθηναϊκό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον Πιέρ Ντρεοσί, όταν εργαζόταν ακόμη στους πράσινους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον ερχομό του στην Ελλάδα, ζήτησε από τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου να ενημερωθεί για τη λίστα των ποδοσφαιριστών που είχε φτιάξει ο Γάλλος τέως γενικός διευθυντής του Τριφυλλιού για τη μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού.

Ο θηριώδης ποδοσφαιριστής από τον Κόνγκο έκανε εντύπωση στον Σέρβο προπονητή, που τον «τσέκαρε» εις βάθος. Βέβαια, υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» με βαριά… πορτοφόλια, που ενδιαφέρονται, οπότε, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ δύσκολη.

Επί του παρόντος, ούτε κοιτάει τον Εμφουλού ζεστά ο Γιοβάνοβιτς, αλλά ούτε και τον έχει «κόψει». Ούτως ή άλλως, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μπατάλια. Για την ιστορία, η χρηματική αξία του Κονγκολέζου ποδοσφαιριστή είναι στις 800.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News