Τα δεδομένα για Φριντέτ και Ρεάλ

Τα δεδομένα για Φριντέτ και Ρεάλ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Τζίμερ Φρεντέτ είναι ένας από τους πέντε υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Τζέισι Κάρολ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η φετινή πιθανότατα θα είναι και η τελευταία σεζόν του Τζέισι Κάρολ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ήδη ο τεχνικός ηγέτης της ισπανικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, έχει μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «defensacentral» βρίσκεται και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Τζίμερ Φριντέτ.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν η Ρεάλ ενδιαφερθεί για τον Φρεντέτ, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο 31χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2021 και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν το 1,8 εκατ. ευρώ. Στο deal δεν προβλέπεται οψιόν για άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, παρά μόνο για ομάδα του ΝΒΑ ή της Κίνας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News