Τα DEALS για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν ολοκληρώθηκαν

Τα DEALS για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που δεν ολοκληρώθηκαν

Αθλητική εφημερίδα καταγράφει τα πολλά και μεγάλα λάθη του Γιάννη Αλαφούζου τα τελευταία 8,5 χρόνια, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην βγει ποτέ από τη μιζέρια.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα υποψήφια deals για την ΠΑΕ, τα οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν.

Σε αυτά τα 8,5 χρόνια εμφανίστηκαν πάρα πολλοί, αρκετοί πήραν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, όμως σχεδόν όλοι αποχώρησαν διακριτικά από τις συζητήσεις.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος για ενάμιση χρόνο διαπραγματευόταν αλλά τα νομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο Βέλγιο τον ανάγκασαν να αποσυρθεί.

Ο πιο μακροχρόνια ενδιαφερόμενος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε αρκετές απόπειρες αλλά ουδέποτε συμφώνησε με τον Αλαφούζο.

Την τελευταία τετραετία, έκαναν την εμφάνιση τους επενδυτικά σχήματα από την Κίνα ή κονσόρτσιουμ ομογενών από τις ΗΠΑ, που εξέφρασαν την επιθυμία να αναμειχθούν στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά Αλαφούζου επιβεβαιώνεται το φιλολογικό ενδιαφέρον, το οποίο όμως δεν μετουσιώθηκε σε σοβαρή προσέγγιση.

Πηγή: Εφημερίδα Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News