Τα χρήματα που ζητάει -σε πρώτη φάση- ο Βάγε από Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για Μπόρχα Βάγε και Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Μπόρχα Βάγε απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, που φαίνεται πως θα κινηθεί για δύο εξτρέμ.

Ο 28χρονος Ισπανός μένει ελεύθερος από τη Λα Κορούνια και παρότι έχει δεχτεί ήδη κρούση από την Τραμπζονσπόρ, ο ίδιος προιτιμά τους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η Live Sport, εξέφρασε ενδοιασμούς για τη μετακόμιση στη γειτονική χώρα, σε αντίθεση με την Ελλάδα, την οποία θεωρεί πιο ασφαλή από τον κορωνοϊό, ενώ έχει «ψηθεί» και από τον Τσάβι Ρόκα και όσα του έχει μεταφέρει.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από την πρόταση που θα γίνει τελικά στον ποδοσφαιριστή και αν θα τον ικανοποιήσει οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τοετήσιο κασέ με το οποίο ο Ισπανός winger της Λα Κορούνια προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ.

Ο Βάγε φέτος είχε 16 συμμετοχές και 3 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το Κύπελλο. Συνολικά με την ομάδα της Γαλικίας είχε 78 εμφανίσεις, 16 τέρματα και 5 ασίστ, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην La Liga.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News