Τα μπαμ που στοχεύει ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

Τα δύο ΜΠΑΜ που ψάχνει ο Εξάστερος!

Το Newspao.gr σας παραθέτει ποιά ονόματα ανεβάζουν την… μεταγραφική θερμοκρασία και κάνουν «καυτό» το καλοκαίρι που ήδη έχει αρχίσει. Από τον Μπουρούση και τον Ντιλέινι, ως τον Αγιόν και τον Σίνγκλετον!

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Σε πρωταθλήματα όπως το δικό μας, ήδη έχει ολοκληρωθεί, ενώ στις υπόλοιπες λίγκες διεξάγονται οι τελικοί, είτε οι ημιτελικοί, όπως στην Ισπανία… Σε κάθε περίπτωση, όσο η θερμοκρασία παίρνει την ανιούσα, τόσο ανεβαίνει και ο μεταγραφικός «πυρετός», καθώς η αγορά έχει μεγάλα ονόματα που αποτελούν δέλεαρ για τους «μεγάλους» της Euroleague και όχι μόνο…

[ads2]

Ας πάρουμε λοιπόν μια γεύση από τους παίκτες που θα απασχολήσουν περισσότερο το μεταγραφικό καλοκαίρι τον Εξάστερο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ…

Για τον Γιάννη Μπουρούση δεν χρειάζεται να… επαναλαμβανόμαστε. Τα κατορθώματά του φέτος μιλούν από μόνα τους για τον MVP της ACB και μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague. Ο 33χρονος σέντερ μετά την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, αποτελεί ένα από τα πλέον καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχουν ακουστεί πλήθος ομάδων που τον θέλουν. O Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον θέλει διακαώς στο τριφύλλι και μένει να δούμε τί θα αποφασίσει ο κορυφαίος σέντερ στην Ευρώπη την φετινή περίοδο…Εκτός του Εξάστερου, ο Μπουρούσης έχει δελεάσει ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Νταρουσάφακα, αλλά ακόμα και το ΝΒΑ, όπως και το 2009 κι έτσι τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον του διεθνούς σέντερ.

ΜΑΛΚΟΛΜ ΝΤΙΛΕΪΝΙ…

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο δέλεαρ για το… πάνω ράφι των ομάδων της Euroleague. Ο Αμερικανός μετά την εκπληκτική χρονιά που έκανε με την Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και οι ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει… ουρά για την απόκτησή του.

Ο Παναθηναϊκός τον έχει ψηλά στην λίστα του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πώς έχει κατατεθεί πρόταση αρκετά υψηλή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία πρέπει να ανταγωνιστεί εκείνη την νεόπλουτης Νταρουσάφακα…

ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ

Ο 27χρόνος φόργουορντ/σέντερ ταιριάζει στα «θέλω» του Αργύρη Πεδουλάκη, ο Παναθηναϊκός όμως δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για τον πρώην άσο της Λοκομοτίβ, ο οποίος μετά το Final-4 του Βερολίνου αποχαιρέτισε το Κράσνονταρ και αγωνίζεται στην Κίνα, όπου οι υποχρεώσεις του τελειώνουν τον Αύγουστο. Επίσης η Μακάμπι τον έχει στο στόχαστρο, ενώ το ΝΒΑ υπάρχει πάντα στο μυαλό του παίκτη.

ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΑΝΤΑΜΣ…

Ενας εκ των πλέον εντυπωσιακών και βελτιωμένων παικτών στην φετινή Euroleague ήταν δίχως αμφιβολία ο Ντάριους Ανταμς. Ο δαιμόνιος γκαρντ της Λαμποράλ, που «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό(που ενδιαφέρεται ζεστά) στα πλέι οφ, έχει μεγάλη ζήτηση, με τους «πράσινους» να είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Μπαρτσελόνα επίσης φέρεται να τον… ζαχαρώνει, ενώ κι άλλες μεγάλες ομάδες δεν θα καθίσουν με… σταυρωμένα χέρια για την περίπτωσή του.

ΜΑΪΚ ΤΖΕΪΜΣ…

Το… έτερον ήμισυ του Ανταμς στην Λαμποράλ ανέβασε επίσης αισθητά τις μετοχές του. Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δύο χρόνια μετά την έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού, εντυπωσίασε και φέτος με την Λαμποράλ και ετοιμάζεται για το επόμενο, ακόμα υψηλότερο βήμα. O 26χρονος ταχύτατος γκαρντ θέλει να βρει «παράθυρο» για το ΝΒΑ μετά τη χρονιά που έκανε στο υψηλότερο επίπεδο, όμως ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, δεν θα τα… βάψει μαύρα, αφού οι ισχυροί της Euroleague, θα κοιτάξουν με περίσσιο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Έχει προταθεί στους πράσινους και εξετάζεται από τον Αργύρη Πεδουλάκη…

ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΑΓΙΟΝ…

Το συμβόλαιο του Γκουστάβο Αγιόν με τη Ρεάλ εκπνέει και ο Μεξικανός θα σκεφτεί που θα τον βρει η νέα χρονιά. Η παραμονή στη Μαδρίτη είναι σαφώς στην πρώτη γραμμή για τον Μεξικανό φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος όμως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, αλλά και ομάδων του ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε την τριετία 2011-2014 (Χόρνετς, Μάτζικ, Μπακς, Χοκς).

ΜΙΝΤΑΟΥΓΚΑΣ ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ…

Η τρίτη χρονιά του Κουζμίνσκας στην Μάλαγα ήταν και η… breakout season του Λιθουανού φόργουορντ, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα. Η Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίζεται έτοιμη να τον δελεάσει ώστε να τον φέρει στην Πόλη, ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη να μπουν κι άλλοι «μεγάλοι» στο «κόλπο».

ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ…

Ο Ράντολφ είναι άλλος ένας παίκτης που έκανε εξαιρετική χρονιά με την Λοκομοτίβ στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα και μετά από μια διετία στη Ρωσία ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ που έχει γεννηθεί στο Βούρτζμπουργκ της Γερμανίας (την γενέτειρα του Ντιρκ Νοβίτσκι) θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν στην Euroleague με συμβόλαιο στο ΝΒΑ και εκεί είναι η προτεραιότητά του. Εφόσον δεν ευδοκιμήσει κάτι στον «μαγικό κόσμο», τότε θα στραφεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News