«Τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα»

«Τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα»

Η είδηση με τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου κάνει τον γύρο του κόσμου και η Euroleague δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα για την παναθηναϊκή ψυχή του Θανάση.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε την λύπη του για τον χαμό ενός ανθρώπου που ήταν απαραίτητος στην δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες στο σύγχρονο μπάσκετ.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας καθώς το άθλημα έχασε σήμερα έναν άνθρωπο που ήταν απαραίτητος στην δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες στο σύγχρονο μπάσκετ, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Για πολλές γενιές φιλάθλων του μπάσκετ, είναι αδύνατο να διαχωρίσουν την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον σύλλογο. Ο Θανάσης ήταν εκεί, πάντοτε δίπλα με τον αδερφό του, Παύλο, ώστε να εξασφαλίσουν πως στο παρκέ θα έρχονταν επιτυχίες και κάπως έτσι έθεσαν νέα δεδομένα για να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κλαμπ. Θα λείψει πολύ στο μπάσκετ…».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο θάνατός του έρχεται εννέα μήνες μετά από εκείνον του αδερφού του, του έτερου πατριάρχη του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της πιο επιτυχημένης πορείας που κατέγραψε ομάδα στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μαζί, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα υπό την ηγεσία του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News