παναθηναικος νεα

Λεωφόρος

Τα 7 εκατομμύρια της Λεωφόρου ξεσήκωσαν την Περιφέρεια

panathinaikos nea

Η Περιφέρεια Αττικής ενέταξε στον σχεδιασμό της το κονδύλι για το γήπεδο της Λεωφόρο, όμως, τέσσερα μέλη της παράταξης της Ρένας Δούρου εξέφρασαν έντονα τις αντιρρήσεις τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», η Περιφέρεια είναι διατεθειμένη να καλύψει το ποσό των 7.000.000 ευρώ για την ανακαίνιση του Απόστολος Νικολαϊδης.

Παρόλα αυτά, τέσσερα μέλη από την παράταξη της Ρένας Δούρου αντιστέκονται στην υλοποίηση του σχεδιασμού της Περιφέρειας. Πρόκειται για τους Γιώργο Γαβρίλη (αντιπεριφερειάρχη Πειραιά), Αγγέλικα Σαπουνά (αντιπεριφερειάρχη Έργων και Υποδομών), Παναγιώτη Αθανασιάδη (αντιπεριφερειάρχη πληροφορικής) και Δημήτρη Δημάκο (Περιφερειακό Σύμβουλο).

Στη δήλωση τους οι τέσσερις αναφέρουν: «Δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται σε χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ, που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα».

 Διαλέξτε ανάμεσα σε 1500+ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ και διασκεδάστε από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς κατάθεση!

loading...

Eλέγξτε επίσης

Όλη η αλήθεια για Μυστακίδη

Mε τις ίδιες απουσίες η προπόνηση

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

παναθηναικος νεα