Τα 2 κριτήρια για το νέο γενικό αρχηγό

Στο ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος (pics)

Έλλειψη μίας ισχυρής παρουσίας στα αποδυτήρια που θα επιβάλλει… κανόνες και θα λειτουργεί ενισχυτικά στον προπονητή, έχει παρατηρηθεί στο Τριφύλλι και γι’ αυτό έχουν γίνει κάποιες πρώιμες συζητήσεις για να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό με έναν άνθρωπο που θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Ένας άνθρωπος που θα είναι πιο κοντά στοθυς παίκτες της ομάδας, θα προλαβαίνει καταστάσεις και παράλληλα θα αναλαμβάνει τον ρόλο του “κακού” όταν αυτό χρειάζεται, αποτελώντας παράλληλα σημείο αναφοράς και στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κατά προτίμηση, σύμφωνα με τη Livesport, η διοίκηση θα ήθελε έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξέρει τις ιδιαιτερότητες του Παναθηναϊκού και θα έχει την αποδοχή του κόσμου. Ένα στοιχείο που δεν το έχουν ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής.

Επίσης, με δεδομένη τη διαμόρφωση της «ισπανικής παροικίας» στο ράστερ, εάν αναλάβει κάποιος θα ήταν χρήσιμο να είναι γνώστης της γλώσσας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News