ΣΥΡΙΖΑ: Τι λένε για την πιθανή υποψηφιότητα Παππά

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή ενός αγαπημένου παιδιού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, αναμενόταν να είχε ενεργό ρόλο στη πολιτική σκηνή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς τη δεδομένη χρονική στιγμή αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, καθώς πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας guard μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι έντονα πολιτικοποιημένος και συμμετέχει ενεργά στα κοινά.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Παππάς θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Η συγκεκριμένη είδηση και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «dikaiologitika.gr» δε διαψεύδεται από ανθρώπους που είναι κοντά στο κόμμα και γνωρίζουν πράγματα.

Παρ’ όλα αυτά είναι δεδομένο πως στην αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός στο πρόσωπο του Νίκου Παππά για το κοινωνικό πρόσωπο που έχει επιδείξει. Ορισμένα παραδείγματα είναι η εθελοντική βοήθεια που προσέφερε στις πυρκαγιές στη βόρεια Εύβοια αλλά και το γεγονός ότι ήταν σε πορείες στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα.

Στο κόμμα θεωρούν πως με το πρόσωπο που έχει επιδείξει αλλά και την αίγλη που έχει ως αθλητής να κερδίσει τον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη. Παράλληλα πιστεύουν ότι μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του θα σηματοδοτουσε το αμφίπλευρο άνοιγμα που επιδιώκει το κόμμα τους, ιδίως στην πιο ριζοσπαστική και νεανική κατεύθυνση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News