Συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και φέιγ βολάν για το κλείσιμο της θύρας 13 [pic]

Συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και φέιγ βολάν για το κλείσιμο της θύρας 13 [pic]

Συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ (έγραψαν με σπρέι στον εξωτερικό τοίχο των γραφείων του κόμματος στην οδό Νεάρχου στα Χανιά), αλλά και φέιγ βολάν ενάντια στο κλείσιμο της «Θύρας 13» πέταξαν άγνωστοι.

Από τα φειγ-βολάν και τα συνθήματα φαίνεται ότι πρόκειται για φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αντιδρούν στο κλείσιμο της «Θύρας 13».

[ads2]

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου σχολιάζοντας τα γεγονότα δήλωσε: «Η ενέργεια αυτή του κλεισίματος της θύρας από τον Υπουργό Αθλητισμού τον Σταύρο Κοντονή έγινε για να προστατευτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από ενέργειες χουλιγκανισμού και άλλες απαράδεκτες ενέργειες μετά τα γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι φίλαθλοι των ομάδων και οι οργανωμένοι πολύ περισσότερο θα πρέπει να προστατεύουν τις ομάδες τους και πάνω από όλα το πνεύμα του αθλητισμού. Ενέργειες όπως αυτές με τα συνθήματα έξω από τα γραφεία μας δεν βοηθούν ούτε τον αθλητισμό, ούτε την ομάδα κανενός, ούτε το φίλαθλο πνεύμα».
Αναφορικά με τη διαμαρτυρία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, ότι εδώ και χρόνια υπάρχει μεροληπτική στάση υπέρ του Ολυμπιακού από όλες της κυβερνήσεις που συνεχίζεται και από την νέα κυβέρνηση ο κ. Παπανδρέου απάντησε πως «προφανώς δεν ισχύει και αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως διάβαζα σήμερα είναι προ το πυλών της τιμωρίας για επεισόδιο στον αγώνα με οτν Πλατανιά. Ούτε από τον Υπουργό, ούτε από την κυβέρνηση υπάρχει μεροληψία υπέρ καμιάς ομάδας. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

dsc_0007

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News