Σύνθημα πρόκρισης από Λουτσιάνο

Σύνθημα πρόκρισης από Λουτσιάνο

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρόκριθεί στους ομίλους του Europa League είναι ο Λουτσιάνο…

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ στην συνέχεια υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί εις βάρος της Μπιλμπάο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, θέλαμε τη νίκη αλλά νομίζω πως έχουμε ένα χρονικό διάστημα ως τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης. Αισθάνομαι καλά, είμαι έτοιμος να κάνω το παν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα»

Αναφορικά με τις κλειστές άμυνες, είπε: «Χωρίς αμφιβολία αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με ανίσχυρες ομάδες και κλείνονται. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε, πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Τέλος, για τα ματς με τη Μπιλμπάο, σχολίασε: «Έχω παίξει κατά της Αθλέτικ την περσινή περίοδο, στο Σαν Μαμές. Τη γνωρίζω σαν ομάδα, είναι καλή, μάχεται και κάνει κατοχή μπάλας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η ρεβάνς στο γήπεδό τους θα είναι δύσκολη υπόθεση. Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά, θα παίξουμε καλά και θα φέρουμε την πρόκριση».

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News