Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού στην κηδεία - Δεν απεγκλώβισε την Αθηνά ο Stan! (vids)

Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού στην κηδεία - Δεν απεγκλώβισε την Αθηνά ο Stan! (vids)

Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού έκανε μία σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους μετά την κηδεία του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, που σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Η κυρία Μονογυιού λύγισε μπροστά στην κάμερα ευχαριστώντας τους ανθρώπους που απεγκλώβισαν τον αδελφό της και τη γυναίκα του από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

“Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να… κοιμάται. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις” είπε με δυσκολία η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, νωρίτερα η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε ότι ο αδελφός της βρίσκεται σε μια άλλη διάσταση, ευχαρίστησε τα Μέσα για τα καλά λόγια που είπαν για τον αδελφό της και κάλεσε τους δημοσιογράφους στο τραπέζι μετά την κηδεία, λέγοντας πως “το κάνει ο Τζώρτζης”.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου, ενώ η μητέρα του έφθασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την αδελφή του Τζώρτζη Μονογυιού.

enikos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News