Συνέχεια στο σερί για το 39ο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-86 (Highlights/vid)

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για το 39ο ελληνικό πρωτάθλημα…

Όλα έτοιμα για τη 19η αγωνιστική της εγχώριας Basket League. Αυτή βρίσκει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με το Μεσολόγγι στο ΟΑΚΑ (27/3, 20:00). Μονόδρομος η 5η σερί εντός των τειχών νίκη για τον Παναθηναϊκό.

Άρης, Κολοσσός, Ιωνικός και Περιστέρι τα τελευταία… θύματα του Εξάστερου στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει 14-2 στη Basket League, έχοντας 2 ματς λιγότερα από την κανονική ροή.

Το Τριφύλλι καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από την Εφές στην Τουρκία και να συνεχίσει προσηλωμένο το στόχο του για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος Ελλάδος. 

Ο Όντεντ Κάτας δε θα έχει στη διάθεσή του σε ακόμα ένα ματς του τραυματίες Τι Τζέι Μπρέι και Νεμάνια Νέντοβιτς.

Τζάμπολ στο Παναθηναϊκός – Μεσολόγγι απόψε στις 20:00.

Μποχωρίδης για το ματς με το Περιστέρι και τη συνέχεια:

«Δεν δείξαμε το πρόσωπο που θέλαμε στα πρώτα 30 λεπτά. Είχαμε έλλειψη ενέργειας. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό. Στη τελευταία περίοδο μπήκαμε με όπλο την άμυνα μας. Είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα που δείξαμε στο τέλος και για τη νίκη που πήραμε.

Είναι το βασικό που πρέπει να διορθώσουμε, το πώς μπαίνουμε στα παιχνίδια. Πολλές φορές βάζουμε και εμπόδια στον εαυτό μας. Και σήμερα θα είχαμε πρόβλημα αν δεν κάναμε τόσο καλό τελευταίο δεκάλεπτο.

Είχαμε ξεκάθαρα θέμα δημιουργίας, δεν βάλαμε και κάποια σουτ. Στόχος μας είναι οι δύο τίτλοι, δεν έχει αλλάξει αυτό και ούτε πρόκειται να αλλάξει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News