Συνεργασία Εξάστερου-Ολυμπιακού και ΝΒΑ

Συνεργασία Εξάστερου-Ολυμπιακού και ΝΒΑ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο αιωνίων με το ΝΒΑ για τη δημιουργία Πρωταθλημάτων Νέων υψηλών προδιαγραφών.

Το Junior NBA (όπως ονομάζεται) θα χωριστεί σε δύο πρωταθλήματα. Το Jr. NBA Παναθηναϊκός Basket League και το Jr. NBA Ολυμπιακός Basket League. Στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από 10 ως 12 ετών.
[ads2]

Στο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού Superfoods θα πάρουν μέρος ομάδες της ΕΣΚΑ ενώ στου Ολυμπιακού της ΕΣΚΑΝΑ. Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα του Τριφυλλιού.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδιοργανώνουμε το πρώτο Jr. NBA league για την Ελλάδα. To NBA, o κορυφαίος μπασκετικός οργανισμός, ενώνει τις δυνάμεις του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο σκοπό έχει να προωθήσει τις αξίες της ομάδας στην ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι παράλληλα με τη δέσμευση πάντα για την επιτυχία, αναμιγνύοντας τα με το ταλέντο των νέων παιδιών στις ακαδημίες που αποτελούν την επόμενη γενιά των πρωταθλητών στο μπάσκετ για την Ελλάδα. Η επιτυχής λειτουργία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πάνω από 400 παιδιά είναι η απόδειξη για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προπόνησης».

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News