Συνεπής ο Εξάστερος για Σάλε

Συνεπής ο Εξάστερος για Σάλε

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός ήταν συνεπής από την αρχή ως το τέλος για να φτάσει στην άνετη νίκη επί της Μάλαγα, επισημαίνοντας όμως πως το επόμενο παιχνίδι είναι πλέον το πιο σημαντικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

[ads2]

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς. Ήμασταν συνεπείς από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι η Ουνικάχα είχε κάποιες απώλειες, ωστόσο ακόμα και με τραυματίες ξέραμε πως έχουν σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είναι το δυνατό τους κομμάτι. Πετυχαίνουν πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Ήταν ένα κομμάτι που προετοιμάζαμε τους εαυτούς μας ακόμα και στην Αθήνα. Παίξαμε καλή άμυνα ειδικά στις δύο πρώτες περιόδους. Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη. Πρέπει να δούμε τη συνέχεια. Όπως λέω το επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου κι έπειτα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News