Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Πεδουλάκης

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σε συνέντευξή του, ανέλυσε το πρόγραμμα της EuroLeague, τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή της ομάδας, ενώ φυσικά τόνισε πως δεν θα υπάρξει καινούριος Διαμαντίδης.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για το πως σκέφτονται οι παίκτες του συλλόγου:

«Για το πώς σκέφτεσαι έτσι θα πρέπει να το κάνει η οικογένεια, το σχολείο και τρίτη η ομάδα. Πώς να αγαπούν και πώς να δίνουν. Όλος ο κόσμος ζει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα. Είναι ένα σοκ και τους έχει επηρεάσει. Οι αθλητές είναι ένα μέρος της κοινωνίας δεν είναι έξω από αυτά»

Για το πρόγραμμα της Euroleague:

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό με την αλλαγή του συστήματος. Πήραμε καινούργια μηχανήματα για να μπορέσουμε να το φτιάξουμε αυτό. Θα πέσει το επίπεδο και το ξέρουμε αλλά θα το βρούμε. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία και να είμαστε θετικοί γι’ αυτό το νέο. Οι παίκτες με το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αντιδράσουν γιατί θα δουν διαφορετικά πράγματα. Η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρ, η Ρεάλ είναι ομάδες που έχουν κάνει δουλειά, δυο με τρία χρόνια. Υπάρχουν ομάδες, όπως εμείς, που ακόμα δεν έχουμε βρει τη χημεία μας. Πρέπει να κάνει ομάδα ο Παναθηναϊκός, να καταλάβει δηλαδή το που βρίσκεται ο κάθε παίκτης, να βρει το ρόλο του. Οι ομάδες κατά 33% είναι καλύτερες από πέρσι»

Για την απουσία του Διαμαντίδη:

«Η φετινή χρονιά είναι όπως όταν έφυγε ο Ζοτς. Έχει ένα καλό και ένα κακό. Δεν θα έχουμε τον Δημήτρη στη δύσκολη περίοδο, ο οποίος είναι Leader και θα έπαιρνε την ομάδα στα δύσκολα. Δεν θα υπάρξει καινούργιος Διαμαντίδης. Δεν θέλω να συγκρίνουμε τον Δημήτρη με τα νέα παιδιά που έρχονται γιατί είναι άδικο για αυτούς»

Για τις συνθήκες που υπάρχουν:

«Δεν με νοιάζουν καθόλου οι δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν. Οι ελληνικές ομάδες ανταγωνίζονται τις άλλες κάτω από αντίξοες συνθήκες και όχι μόνο λόγω εφορίας αλλά και ταξιδιών»

Για τη φετινή ενίσχυση:

«Ο Παναθηναϊκός του 2012 είχε τον Διαμαντίδη 33 χρονών και εξαιρετικό στο πέντε εναντίον πέντε. Θα ήμασταν βλάκες να παίξουμε κάτι άλλο. Πήραμε παίκτες που είχαν κίνητρο και γίνανε ομάδα. Τώρα αποχώρησε ο Διαμαντίδης και έπρεπε να χτίσουμε την ομάδα γύρω από τον Καλάθη και τον Παππά. Πήραμε παίκτες που μπορούσαν να τους ακολουθήσουν. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Για τους τομείς του φετινού Παναθηναϊκού Superfoods:

«Θέλουμε να έχουμε ταχύτητα και να παίξουμε και καλά στην άμυνα. Για να παίξουμε ομαδική άμυνα θέλουμε δουλειά ακόμα».

Για τους παίκτες και τη βελτίωση τους τα τελευταία χρόνια:

«Έχω μια σκέψη πολλά χρόνια. Ότι η ατομική βελτίωση βοηθάει την ομαδική βελτίωση. Δουλεύουμε τη μηχανική του σουτ του Νικ Καλάθη αλλά και το χουκ του Γκιστ».


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα «πράσινα» ειδικά στοιχήματα

Εκτός ξανά ο Παπαπέτρου, πρόβλημα και με Βουγιούκα

Συνεχίζονται τα προβλήματα για το Γιώργο Βόβορα. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι …