Συνεχίζονται οι προτάσεις για εξτρέμ - Τα νέα ονόματα που εξετάζονται

Συνεχίζονται οι προτάσεις για εξτρέμ - Τα νέα ονόματα που εξετάζονται

Κλίντον Εν Τζίε και Ονέλ Χερνάντεζ προτάθηκαν στον Παναθηναϊκός για την ενίσχυση των φτερών της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι Εν Τζίε και Χερνάντεζ έπεσαν στο τραπέζι για το Τριφύλλι, επιλογές τις οποίες εξετάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο πρώτος είναι 27 χρονών, κατάγεται από το Καμερούν, αγωνίστηκε τελευταία στην Ντιναμό Μόσχα, ενώ πέρασε και από τις Λιόν, Τότεναμ και Μαρσέιγ. Κοστολογείται στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο δεύτερος είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Κούβα, ανήκει στη Νόριτς, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των Μπίλεφελντ, Βέρντερ και Μπραουσβάγικ. Είναι λίγο πιο ακριβός από τον Ντζίε στα 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Από τους δύο, ο Ν Τζίε φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι με 4 γκολ σε 23 συμμετοχές στην α’ κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Κουβανός έμεινε άσφαιρος σε 21 συμμετοχές στην Championship.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News