«Συνεχίζεται η παράδοση του Παναθηναϊκού στο άθλημα των δυνατών!»

«Συνεχίζεται η παράδοση του Παναθηναϊκού στο άθλημα των δυνατών!»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μανώλη Μαριανάκη, για το τμήμα άρσης βαρών , για τη νέα σεζόν.

Σε μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός με τη συνδρομή και της καμπάνιας «Σύλλογος πιο μεγάλος» .

Πιο συγκεκριμένα ο 32χρονος αρσιβαρίστας Μανώλης Μαριανάκης πλέον θα βρίσκεται  στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο τμήμα.

Ο Μαριανάκης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Πανελληνίου και του Κύδωνα Χανίων και θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόλογους αθλητές της χώρας.

Έχει αναδειχτεί πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες, τρεις φορές στους Νέους άνδρες και τρεις φορές στους έφηβους.

Σε διεθνές επίπεδο έχει κατακτήσει δύο φορές την 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες το 2009 και το 2013 ενώ στο τελευταίο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν 12ος στην κατηγορία των 89 κιλών.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Μαριανάκης τόνισε «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τον Σύλλογο να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News