Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Αρτσέτου

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Αρτσέτου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Μαρία Αρτσέτου, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Α1 Κατηγορία μετά από χρόνια και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Η Μαρία Αρτσέτου θα είναι για πέμπτη χρονιά στον Παναθηναϊκό και είχε ενεργή συμμετοχή στις τρεις ανόδους που πέτυχε η ομάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρία Αρτσέτου τόνισε «Για μένα η ανανέωση ήταν δεδομένη, ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πλέον η οικογένεια μου. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που θέσαμε πριν από 4 χρόνια, την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία. Επόμενος στόχος μας το φετινό πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News