Συνεχίζει στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει στην πρώτη θέση ο Παναθηναϊκός

Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά κόντρα στον Άτλα με 78-55 και συνεχίζει να προπορεύεται στο πρωτάθλημα.

Το «τριφύλλι» αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ματς από την αρχή ως το τέλος και κατάφερε να πάρει μια ακόμα εντός έδρας νίκη που το διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» απέδωσαν καλό μπάσκετ ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής και σε αθλητές που δεν παίζουν πολύ, ενώ πέτυχε το πρώτο του καλάθι ο Κώστας Κατωπόδης.

Στην πρώτη περίοδο το ματς ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και ο Παναθηναϊκός έβρισκε ποικιλοτρόπως τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Από την άλλη πλευρά και ο Άτλας ήταν καλός και η πρώτη περίοδος βρήκε μπροστά το «τριφύλλι» με 26-16. Σε αυτό το χρονικό διάστημα το βάρος στο σκοράρισμα πήραν οι Μπλερ και Χρονοπούλου.

Αναφορικά με την δεύτερη περίοδο το «τριφύλλι» έδωσε ακόμα μεγαλύτερη βάση στην άμυνα του και περιόρισε τον αντίπαλο του. Από κει και πέρα σε αυτή την περίοδο ανέλαβαν δράση οι Νέλσον και Μαρτσάκης και το ημίχρονο έληξε με 42-25.

Στην Τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι σοβαρός και άνοιξε λίγο ακόμα την διαφορά στο σκορ ενώ παράλληλα ξεκίνησαν και αρκετές αλλαφές και το σκορ στη λήξη της τρίτης περιόδου ήταν 59-38.

Το τελικό 78-55 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς με το «τριφύλλι» να αποδίδει καλό μπάσκετ και να ικανοποιεί τους φιλάθλους του.

Παναθηναϊκός (Χρόνης) :Χριστόφορος, Κατωποδης 2,Φύτρος, Νέλσον Σανζ 27,Χρονοπούλου 19,Μπλερ 16(1), Μαρτσάκης 9(1), Τουμαράς 2,Κοντογιάννης 3(1), Σπάθης και Μιχαλοπουλου.

Άτλας (Μελεουνης) :Χριστοδούλου 26,Ζώης, Βατικιώτης, Ντομγκιόνι 2,Λεγάκης 5,Ζαφειρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος 6,Ράσα 10,Γκοτζαράι 6

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News