«Συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, αλλά όχι για τον Σίλντενφελντ»

«Συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, αλλά όχι για τον Σίλντενφελντ»

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Mάριο Κνεζ μιλώντας σε αθλητική ιστοσελίδα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκό θα πρέπει να τα βρει πρώτα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 30χρονο σέντερ μπακ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta.gr: «Ήμουν στην Αθήνα και συναντήθηκα με τον κ. Αλαφούζο, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Συζητήσαμε για αρκετά θέματα, αλλά όχι για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

[ads2]

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θα πρέπει πρώτα να λυθεί αυτό το θέμα με τον σύλλογο του για να μπορούμε να μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ο Γκόρντον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, όμως επαναλαμβάνω πως έχει συμβόλαιο. Οι εφημερίδες γράφουν για συμφωνία, αλλά τούτο προϋποθέτει την έγκριση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εάν δεν συμβεί αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες», τόνισε αρχικά ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ συμπληρώνοντας:

«Όπως έχει πει και ο ίδιος, αγαπά την Ελλάδα. Πέρασε υπέροχα στον ΠΑΟΚ, αλλά ιδιαίτερα στον Παναθηναϊκό που ήταν πιο πετυχημένος.

Αυτή την στιγμή είναι επικεντρωμένος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δουλεύει σκληρά προκειμένου να κάνει σωστή προετοιμασία μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για μήνες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Γκόρντον είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον πρόεδρο, το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους συμπαίκτες του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News