Η συνάντηση του Διαμαντόπουλου με τον Αλαφούζο και το ταξίδι στο εξωτερικό

Ο κίνδυνος στην έκτακτη Γ. Σ

Συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε πριν τα Χριστούγεννα ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες…

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και πήρε έγκριση για το μεταγραφικό σχεδιασμό, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport». Αυτό φυσικά ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά για το ποιός είναι υπεύθυνος ακόμη και τώρα για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ο mr SKAI επιβεβαιώνεται ξανά ότι είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν και όσα θα συμβούν μελλοντικά.

Ο Διαμαντόπουλος θεωρεί ότι είχαν διαδοθεί διάφορα για εκείνον και τις κινήσεις του μέσα στην ομάδα, οπότε και θέλησε να μιλήσει απευθείας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα. Παράλληλα, ο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη επιθυμούσε να ξεκαθαρίσει και ορισμένα ζητήματα που προέκυψαν με τους συνεργάτες του Αλαφούζου στην ΠΑΕ.

Το ραντεβού φέρεται να είχε θετική κατάληξη. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Διαμαντόπουλος φέρεται να αποχώρησε ικανοποιημένος από τη συνάντηση και με τις… ευλογίες του μεγαλομετόχου ανέλαβε εν λευκώ την ευθύνη των αποφάσεων, σε συννενόηση πάντα με τον Ουζουνίδη.

Πλέον, ο Διαμαντόπουλος έχει ακόμη έναν… Γολγοθά να ανέβει. Αυτή τη φορά εκτός συνόρων! Θα έχει συναντήσεις σε Ιταλία και Γερμανία για τις αναγκαίες πωλήσεις παικτών, το ζήτημα με τις οφειλές σε Κιέβο και Αμβούργο για Εμποκού και Μπεργκ αντίστοιχα, αλλά και την απόκτηση επιθετικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News