«Συνάντηση Πιεγκμπονσάντ-Κυβέρνησης για τις ρυθμίσεις»

Ξεκινάει την Τετάρτη ο νομικός έλεγχος της ΠΑΕ

Ο Πάιρο Πιενγκμποσάντ αναμένεται να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο ταξιδιών, ώστε να επισκεφθεί όλες τις ομάδες με τις οποίες εμπλέκεται μετοχικά. Δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Αθήνα μέσα στις επόμενες ημέρες για να επιβεβαιώσει ότι όλα κυλούν ομαλώς.

Ο Ασιάτης επενδυτής φέρεται ότι θα ταξιδέψει σε όλες τις χώρες που έχει ομάδες που τον αφορούν, ξεκινώντας από την Ρέντινγκ. Εν συνεχεία, θα βρεθεί ξανά στο Βέλγιο για λογαριασμό της Μουσκρόν, ενώ δεν αποκλείεται ο τερματικός σταθμός να είναι η Αθήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ο Πιενγκμποσάντ θέλει να επιβεβαιώσει ότι όλα κυλούν ομαλώς σχετικά και με την εφαρμογή του Μνημονίου Συναντίληψης που υπέγραψε με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Επίσης, σχεδιάζει να κάνει μια σειρά από επαφές με την Κυβέρνηση, ώστε ο Παναθηναϊκός να υπαχθεί το συντομότερο στον «Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων», ώστε να διακανονιστούν τα χρέη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News