Συνάντηση Μπαλτάκου με Παναθηναϊκό για την επαγγελματική διαιτησία

Μπαλτάκος

Τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Λεωνίδα Μπουτσικάρη συνάντησε την Παρασκευή (2/12) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σε συνέχεια των επαφών του με τις ομάδες της Superleague, για την επαγγελματική διαιτησία.

Στη σχετική της ενημέρωση η ΕΠΟ αναφέρει:

«Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News