Συνάντηση με Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο θέλει ο Μπακογιάννης

Η πρόταση του Μπακογιάννη στον Παναθηναϊκό για Βοτανικό

Ο Κώστας Μπακογιάννης θα επιδιώξει συνάντηση με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο για τις εξελίξεις στο θέμα του Βοτανικού και της Διπλής Ανάπλασης.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Κώστας Μπακογιάννης προτίθεται να πραγματοποιήσει το προσεχές διάστημα, ει δυνατόν ακόμη και πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ξεχωριστά ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και τον ισχυρό άνδρα ΚΑΕ και Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Πρόθεση του νέου δημάρχου είναι να τεθούν επί τάπητος με τους δύο άνδρες όσα έχουν γίνει για το γηπεδικό, να αναλυθούν τα δεδομένα και να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα.

Εξάλλου από τη στιγμή που θα απουσιάζουν από τα ραντεβού αυτά οι εκπρόσωποι των τραπεζών, με τους οποίους φέρονται ήδη εκπρόσωποι του νέου Δημάρχου να έχουν επικοινωνήσει αλλά θα εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των εκλογών, δεν είναι δυνατόν να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News