Συνάντηση για να πάρει έξτρα εισιτήρια

Συνάντηση για να πάρει έξτρα εισιτήρια

[ads]
Προσπάθεια να βρει λύση με το θέμα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια του εκτός έδρας ματς με τον Άγιαξ για την πέμπτη του έβδομου ομίλου του Europa League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου, κάνει η διοίκηση του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακόμα τρεις χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν κλείσει εισιτήρια για το Άμστερνταμ και θα προσπαθήσουν να βρουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, την ημέρα του αγώνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του «τριφυλλιού», Σπύρος Βλάχος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Απόστολος Κασκάνης θα μεταβούν στην Ολλανδία την Πέμπτη, προκειμένου να συναντηθούν με τους ιθύνοντες του Άγιαξ και να προσπαθήσουν να βρουν λύση στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τις 24 Νοεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News