Συνάντηση Αλαφούζου-αρχηγών - "Αλήθειες" μεταξύ Μπόλονι-παικτών

Δέδας: Πήρε θέση για τις φήμες περί Παναθηναϊκού

Τι προηγήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε μεταξύ Αλαφούζου, Μπόλονι και παικτών. Γιατί ο Παναθηναϊκός έδειξε μια διαφορετική εικόνα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Total Football του OPEN:

Την Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο οι παίκτες να πάρουν ρεπό,αλλά τελικά αυτό άλλαξε και οι πράσινοι πήγαν κανονικά για προπόνηση.

Πριν από την έναρξη αυτής οι παίκτες συγκεντρώθηκαν και αν πέντε άτομα πήγαιναν και τα… έλεγαν με τον Ντρεοσί και τον Μπόλονι. Εκεί έγινε ένα ξεκαθάρισμα. Ήταν η πρώτη φορά από τη στιγμή που ήρθε ο Μπόλονι που ειπώθηκαν αλήθειες. Οι ποδοσφαιριστές μετέφεραν στον Ρουμάνο τεχνικό τι τους ενοχλεί και μεταξύ άλλων του ανέφεραν ότι ήταν ενοχλημένοι με ορισμένες συμπεριφορές του αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού.

Ο Μπόλονι από την άλλη εξέφρασε την γνώμη του ότι πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο. Επιπρόσθετα, κάποιοι που ένιωθαν αδικημένοι το είπαν ενώπιος ενωπίω. Ήταν η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές είπαν μπροστά στο Μπόλονι τα προβλήματα τους και όχι σε τρίτους ενώ από την άλλη ο Ρουμάνος μετέφερε τις σκέψεις του και στους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο στη διοίκηση.

Το επόμενο σημαντικό βήμα ήταν ότι ο Αλαφούζος κάλεσε τους αρχηγούς αλλά και τα βαριά χαρτιά. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, με δική του πρωτοβουλία, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το τι έχει ειπωθεί. Αυτό που είναι φανερό είναι ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε συσπειρωμένος από αυτά τα δύο γεγονότα, έχοντας γυρίσει το κλίμα και γι΄ αυτό πήγε και με άλλη λογική στο ντέρμπι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News