Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Εξάστερος στον Μπουρούση

Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Εξάστερος στον Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το συμβόλαιο που το πρότειναν οι πράσινοι…

Το σίριαλ με τη μεταγραφή ή όχι του Μπουρούση στον Εξάστερο αναμένεται να τελειώσει σύντομα, καθώςς τις επόμενες μέρες ο Έλληνας σέντερ θα δώσει την οριστική του απάντηση.

[ads2]

Ο 32χρονος άσος κυνηγά το όνειρο του ΝΒΑ και περιμένει κάποια χειροπιαστή πρόταση.

Σε περίπτωση που αυτή δεν έρθει εντός των επόμενων ημερών, τότε το πιθανότερο σενάριο θα είναι η ένταξή του στον Παναθηναϊκό, που του έχει καταθέσει μία εξαιρετική προσφορά.

Συγκεκριμένα, η πρόταση του Παναθηναϊκού αφορά διετές συμβόλαιο συνεργασίας, που πλησιάζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ένα πόσο πολύ υψηλό για τα δεδομένα της εποχής, και περίπου τριπλάσιο από αυτό που λάμβανε ετησίως ο Μπουρούσης στη Λαμποράλ (400 χιλιάδες ευρώ)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News