Συμμετοχή στο draft ο Καλαϊτζάκης - Τι δήλωσε

Ανατροπή με Καλαϊτζάκη: Χαλάει η συμφωνία λόγω οικονομικών προβλημάτων

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού δήλωσε συμμετοχή στο ερχόμενο NBA Draft.

Μάλιστα, μιλώντας στο ESPN εξήγησε πως σκόπευει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για προπονήσεις, αλλά το… ακύρωσε λόγω κορονοϊού.

«Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς, η σεζόν στην Λιθουανία διακόπηκε οριστικά. Επιστρέψαμε σπίτι πριν τους περιορισμούς στα ταξίδια. Δουλεύω κάθε μέρα και περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, πράγμα που δεν μπορώ να κάνω συχνά. Κάνω βάρη, έχουμε και μια μπασκέτα στο σπίτι και προσπαθώ να μείνω σε φόρμα. Δουλεύω το κορμί μου όσο μπορώ, με τις δεδομένες συνθήκες.

Σκόπευα να πάω στις ΗΠΑ στο τέλος της σεζόν, να προπονηθώ και να κάνω work outs, όμως τώρα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Θέλω να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ στη χώρα μου. Αν μας επιτραπεί, θα φέρω στην Ελλάδα στον ασίσταντ της Νεβέζις, τον κόουτς Μαρτίνας Στανκοβίτσιους, για να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ανερχόμενος παίκτης των «πρασίνων».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News