Συμφώνησε με Γιώργο Βαρδινογιάννη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Συμφώνησε με Γιώργο Βαρδινογιάννη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη συνέχιση της χρήσης της Παιανίας από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έφτασε τελικά η “πράσινη” ΠΑΕ.

Το προηγούμενο διάστημα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης φερόταν να είχε ζητήσει 50% αύξηση του ποσού ενοικίασης των εγκαταστάσεων, κάτι που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά για τον Παναθηναϊκό να ανανεώσει τη σύμβαση.

Ωστόσο, οι δύο πλευρές βρήκαν εν τελεί τη «χρυσή» τομή, χάρη στην εκατέρωθεν καλή διάθεση να βρεθεί λύση στο θέμα, όπως αναφέρει δημοσίευμα.
Πάντως, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών, σε ό,τι αφορά τον χρονικό ορίζοντα και τα ποσά. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι το εν λόγω deal θα λειτουργήσει ευεργετικά για τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Πηγή: alphafreepress.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News