Συμφέρουσα περίπτωση ο Αργεντινός μπακ

Η Πλατένσε, ο Αναστασίου και... ο Σάντσες!

Τον Φακουντο Σάντσες ο Παναθηναϊκός τον έκλεισε στα μισά χρήματα που έπαιρνε ο Ματίας Γιόχανσον.

Με συμβόλαιο 200.000€ δηλαδή ετησίως, σε ένα κλειστό διετές, ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον επί σειρά ετών βασικό μπακ της Εστουντιάντες.

Την ίδια στιγμή που ο Γιόχανσον έκοβε κάθε γέφυρα με τους πράσινους όταν ζητούσε να αμειφθεί την σεζόν 20-21, με τους ίδιους όρους που προέβλεπε το τελευταίο του συμβόλαιο.

Ένα συμβόλαιο ύψους 400.000€ ετησίως που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει value for money. Ακόμα και ο αντικειμενικός, «μαθηματικός κριτής» του transfermarkt αξιολογούσε τον 31χρονο Σάντσεζ με 1,6 εκατ ευρώ και τον μικρότερό του Γιόχανσον με 550.000€.

Ο παίκτης μέχρι πρότινος ήταν …ξεχασμένος παρότι έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του στο Καραϊσκάκη αν και είχε να αγωνιστεί μήνες.

Με τον Ατρόμητο πρόσθεσε ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και δικαιωματικά θα γίνει βασικός αφού ο Γιάννης Κώτσιρας δεν βλέπεται τον τελευταίο μήνα. Πρόκειται για έναν καθαρό Αργεντινό μπακ, που διακρίνεται για τον δυναμισμό του και αγωνίζεται σε υψηλή ένταση.

Δεν τον περνάς εύκολα και είναι αποτελεσματικός τόσο σε άμυνα σε χαμηλά μέτρα, όσο και όταν καλείται να αντιμετωπίσει στο ένας με ένας αντίπαλο εξτρέμ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News