Συλλυπητήρια σε Σλούκα από ΚΑΕ και Ερασιτέχνη

«Θέλει και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ η Pan Asia»

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια Σλούκα, μετά τον θάνατο του πατέρα των Κώστα και Αναστασίας, διεθνών καλαθοσφαιριστών.

Η Αναστασία είναι εν ενεργεία παίκτρια του Παναθηναϊκού ΑΟ, ενώ έχει παίξει και στο παρελθόν στους «πράσινους» κι όπως ήταν λογικό το «τριφύλλι» (Ερασιτέχνης και ΚΑΕ) εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Συλλυπητήριο μήνυμα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του Ιωάννη Σλούκα, πατέρα της αθλήτριας της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, Αναστασίας Σλούκα.

Κουράγιο και δύναμη στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Αναστασία και στον Κώστα Σλούκα για την απώλεια πατέρα τους, Ιωάννη. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News