Σύλλογος πιο Μεγάλος: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί

Σύλλογος πιο Μεγάλος: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί

Γνωστό έγινε το ποσό που έχει ως τώρα συγκεντρωθεί στην καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος», που αποσκοπεί στη στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«19.392,34 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα, δηλαδή σχεδόν τα 2/3 του αρχικού μας στόχου.

Μας προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση η κίνηση ενός φίλου, του Τάσου, ο οποίος κατέθεσε ένα σεβαστό ποσό στο λογαριασμό της καμπάνιας πριν από ελάχιστες ημέρες.

Γιατί όμως του Τάσου συγκεκριμένα; Επειδή ο Τάσος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά, παρ’ όλ’ αυτά, όταν διάβασε για την προσπάθεια, ήρθε σε διαδικτυακή επικοινωνία μαζί μας μέσω της μητέρας του -μιας ευγενέστατης γυναίκας- και ζήτησε να συνδράμει για τον Παναθηναϊκό.
Για παιδιά όπως ο Τάσος ΔΕΝ γίνεται να αποτύχει όλο αυτό. Συνεχίστε να ενισχύετε όπως μπορείτε το εγχείρημα. Κόσμος και διοίκηση ΜΑΖΙ για να παραμένουν όλα μας τα τμήματα σε τροχιά πρωταθλητισμού».

https://www.facebook.com/SyllogosPioMegalos/posts/129687078830123

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News