Σύλλογος... μεγάλος! Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό - Τα πήρε... γουλί ο Γιάκομπσεν (vids)

Σύλλογος... μεγάλος! Η απονομή του τροπαίου στον Παναθηναϊκό - Τα πήρε... γουλί ο Γιάκομπσεν (vids)

Όμορφες εικόνες έρχονται από το Ηράκλειο στην απονομή του τροπαίου του Σούπερ Καπ στον υπερ-πρωταθλητή Παναθηναϊκό.

Δείτε παρακάτω την απονομή:




Στη δίψα και την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του στάθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ από τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Σήμερα είναι μία μέρα, όπου το ελληνικό βόλεϊ έχασε ένα μεγάλο παίκτη και πολλοί από εμάς χάσαμε ένα φίλο. Το λέω γιατί θέλω να τον θυμόμαστε όλοι.

Για το παιχνίδι

«Σήμερα έγινε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι και γι΄αυτό είμαι διπλά χαρούμενος. Αφενός γιατί έχουν δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αφετέρου γιατί οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια δίψα και κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που προκλήθηκαν από τους τραυματισμούς των προηγούμενων ημερών.




Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη τέσσερα παιχνίδια. Γνωρίζονται καλά πλέον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντέστρεψε τους δύο ακραίους γεγονός που μας προβλημάτισε μέχρι να βρούμε τη λύση. Τα σετ κρίθηκαν στα τελειώματα τους και το ματς στις λεπτομέρειες.




Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκό ή του βόλεϊ γενικότερα θυμάται τον Παναθηναϊκό πριν από κάποια χρόνια, η ομάδα δεν μπορούσε να κοιτάξει ούτε τους τελικούς. Πλέον, ο στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στους τελικούς ή στους τελικούς, από τους οποίους κάποιους θα κερδίσουμε και κάποιους θα τους χάσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News