Συλλεκτικό κάδρο του Ρικ Πιτίνο σε περιορισμένα αντίτυπα και υπογεγραμμένο από τον ίδιο!

Συλλεκτικό κάδρο του Ρικ Πιτίνο σε περιορισμένα αντίτυπα και υπογεγραμμένο από τον ίδιο!

Το Paoshop εμπλουτίζει την γκάμα των συλλεκτικών αντικειμένων και memorabilia του Παναθηναϊκού και σας προσφέρει ένα μοναδικό συλλεκτικό κάδρο του Hall of Famer προπονητή της ομάδας μας, του Ρικ Πιτίνο.

To συλλεκτικό αυτό memorabilia είναι φτιαγμένο σε καμβά και πλαισιώνεται με μοντέρνα ξύλινη κορνίζα. Το κάδρο του Ρικ Πιτίνο κυκλοφορεί σε 100 περιορισμένα κομμάτια, αριθμημένα από το 1 έως το 100 για να δηλώνεται η μοναδικότητά τους. Συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας, ενώ το κάθε κάδρο φέρει την αυθεντική υπογραφή του Αμερικάνου Hall of Famer, του προπονητή που έχει κατακτήσει δύο τίτλους στο NCAA, ενώ έχει φτάσει επτά φορές στην καριέρα του μέχρι το Final 4 του Κολεγιακού Πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

Η διάθεση του συλλεκτικού αυτού κάδρου, για όποιον θέλει να έχει στο σπίτι του τον προπονητή-μύθο που βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, γίνεται αποκλειστικά από το Paoshop!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό αυτό κάδρο στα κάτωθι σημεία:

– https://www.paoshop.gr/el/

– Θύρες 3, 11, 27 και VIP στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ τις ημέρες των αγώνων

– Λ. Αλεξάνδρας 160, Θύρα 7, δίπλα στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος”, Τηλ: 210 6410114, Ωράριο λειτουργίας: 09:00-21:00

– Tηλεφωνικές παραγγελίες: 210 2820844 & 210 3503121 (Ωράριο λειτουργίας: 09:30 – 17:30)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News