Συλαϊδόπουλος: Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ

Συλαϊδόπουλος: Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Διάβασε τι δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

“Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πιο πολλά γκολ. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και την αντίδραση. Δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία, ωστόσο τα παιδιά πάλεψαν. Το παιχνίδι αυτό δεν μπορούσαμε να το χάσουμε. Τα συναισθήματα κυριαρχούν. Για να διαχειριστείς τις καταστάσεις πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματα. Αυτό συνέβη και μετά το χαμένο πέναλτι.

Τα τελευταία 15 λπετα του αγώνα και η αντίδραση των παικτών ήρθαν από το… πολύ βάθος του κάθε παίκτη. Δεν διαχωρίζω κανένα παίκτη. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και στη συνέχεια να βγάζεις τέτοια ενέργεια. Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν πανηγυρίζουμε για την ισοπαλία, αλλά κρατάμε την αντίδραση. Στα παιδιά είπα ότι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να δείξουμε το DNA του συλλόγου. Και νομίζω τα καταφέραμε…”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News