Συλαϊδόπουλος: «Η ζωή ξεπερνά τη φαντασία»

Συλαϊδόπουλος: «Η ζωή ξεπερνά τη φαντασία»

Ενθουσιασμένος που προπονεί την πρώτη ομάδα δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Συλαϊδόπουλος στα κανάλια Novasports:

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Για το γεγονός ότι η ακαδημία του Παναθηναϊκού εκτός από ποδοσφαιριστές βγάζει και προπονητές:  

“Δεν το συζητάω, νομίζω ότι η ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια διαχρονικά στον Παναθηναϊκό, είναι ένας πολύ σταθερός πυλώνας και προσωπικά είμαι ευγνώμων, στην ακαδημία, στους ανθρώπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και σε αυτούς που ήταν πριν. Θεωρώ ότι και εγώ είμαι ένα δημιούργημα  της ακαδημίας και μέσα από όλη αυτή την εξελικτική πορεία που έχουν τα παιδιά και σαν ποδοσφαιριστές αλλά και σαν χαρακτήρες, δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που συνεχίζει να γίνεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και νομίζω ότι είναι ένα πολύ ισχυρό κομμάτι του συλλόγου που θα πρέπει να μας κάνει πολύ περήφανους.”

Όταν αφήνατε το όμορφο νησί της Κω και ερχόσασταν στον Παναθηναϊκό, φανταζόσασταν τόσο γρήγορη εξέλιξη;

” Oι άνθρωποι που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν λειτουργώ με όνειρα, μόνο με στόχους. Τώρα αν μου λέγατε ότι ο στόχος μου ήταν να είμαι τόσο γρήγορα στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, η μου το λέγατε στην αρχή της χρονιάς, το πιθανότερο είναι να γελούσα. Αλλά η ζωή πολλές φορές ξεπερνά την φαντασία και  μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είμαι ευγνώμων για τον σύλλογο που με εμπιστεύεται και με έχει εκτιμήσει και με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ τόσο σαν προπονητής, αλλά και σαν άνθρωπος.  Από τη στιγμή που είμαι σε αυτή την ιδιότητα και σε αυτή τη θέση για μικρό χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Να είμαι ο εαυτός μου είναι για μένα το βασικότερο όλων και το αποτέλεσμα οποιοδήποτε και αν είναι, η γενικότερα στην πορεία σαν ομάδα η σαν διαδικασία προπόνησης, θα προσπαθώ πάντα να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό.”

Αν και δεν έχετε προλάβει να καθίσετε στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ήδη βιώνοντας προπονήσεις και μία  διαφορετική καθημερινότητα υπάρχει μεγαλύτερο βάρος;

“Δεν το αισθάνομαι μέχρι στιγμής, όχι γιατί δεν αναλογίζομαι την ευθύνη,  αλλά ίσως γιατί με έχουν υποδεχθεί τόσο καλά όλοι οι άνθρωποι που περιβάλουν τον σύλλογο. Μου δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και μεγάλη δύναμη. Τους ευχαριστώ πραγματικά και αυτή η θετικότητα που έχω εισπράξει όλο αυτό το διάστημα, πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να το βάλουμε και μέσα στην ομάδα, είναι αυτό που μπορεί να κάνει και την διαφορά.”


Eλέγξτε επίσης

Λαμία - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Λαμία – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ της Λαμίας για την 7η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.