Συλαϊδόπουλος: «Δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέσης μου προς όλους εσάς»

Συλαϊδόπουλος: «Δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέσης μου προς όλους εσάς»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αποχαιρέτησε το τριφύλλι μετά από 6 χρόνια. Ποιο το μήνυμά του…

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Συλαϊδόπουλος:

«Μετά από 6 χρόνια η συνεργασία μου τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της.Με το παρών μήνυμα θα ήθελα ευχαριστήσω, όλους τους παίκτες από την Ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, τους συνεργάτες- συναδέλφους και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ για την συνεργασία σας και την υποστήριξη σας από την πρώτη μέρα που με υποδεχτήκατε στον σύλλογο. Ο καθένας από εσάς, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του (γιατί για μένα ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι του) για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα και την εξελικτική μου πορεία τόσο σαν προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος, μέσα σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αντλώ χαρά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά από τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία να βρίσκουν ρόλο και να γίνονται σημαντικοί για την πρώτη ομάδα και τον σύλλογο. Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η επαγγελματική μου σύνδεση με τον σύλλογο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέση μου προς όλους εσάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο, καλή συνέχεια σε όλους…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News