Συγκρούστηκαν Παπαγιάννης και 2J: «Νιώθω περηφάνεια για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Συγκρούστηκαν Παπαγιάννης και 2J: «Νιώθω περηφάνεια για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δοκίμασε τις επιδεξιότητές του στο NBA 2K22 απέναντι στον δημοφιλή Κύπριο Youtuber, 2J. 

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού διάλεξε Λέικερς, ενώ ο 2J τους Σικάγο Μπουλς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο πρώτος απάντησε σε μερικές ερωτήσεις.

Για το NBA draft: «Πραγματικά, πιστεύω είναι για όλους όνειρο να παίξουν στο NBA. Είναι το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ. Ήταν το όνειρό μου να ακούσω το όνομα μου στο draft. Όντως, δεν ήθελα να δώσω το νούμερο 13. Ήταν το νούμερο draft, ήμουνα στον Παναθηναϊκό, οπότε, καταλαβαίνετε.»

Για την Αμερική: «Από μικρός ήθελα να παίξω στην Αμερική. Ένας από τους στόχους μου ήταν να παίξω στο κολλέγιο. Δεν έγινε όμως αυτό. Αποκόμισα στη συνέχεια εμπειρίες, να αντιμετωπίζω καταστάσεις. Ωρίμασα και ήταν μια βοήθεια για τη συνέχεια.»

Για το βιντεοπαιχνίδι NBA: «Κάποιες φορές έπαιζα με τον εαυτό μου στο NBA. Τότε στο draft, είχαν πάρει τις αναλογίες του σώματός μου και ήταν ρεαλιστικό στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι πάντα ως σέντερ και δεν έχω παραπονεθεί ποτέ. Θα ήθελα να με ξαναδώ σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι.»

Για τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Νιώθω περήφανος για το σύλλογο, τέσσερις σερί χρονιές βρίσκομαι στην ομάδα.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News