Σύγκρουση… πρωτοπόρων! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Τα παιδιά των ακαδημιών είναι το μέλλον του

Πάφος-Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των «πράσινων» στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την χειμερινή προετοιμασία του στην Κύπρο. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει νέα φιλική αναμέτρηση, με την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, Πάφο (18:00). Στο πρώτο χρονικά φιλικό, οι «πράσινοι» επικράτησαν της Χάποελ Μπερ Σεβά με ανατροπή (3-1), συνεχίζοντας αγωνιστικά από εκεί που σταμάτησε στον πρώτο γύρο της Super League.

Οι Ισραηλινοί πήραν το προβάδισμα χάρη σε μία αδράνεια στην άμυνα, αλλά η απάντηση των «πρασίνων» ήταν άμεση. Ο Σαβιέρ έκανε το 1-1 και οι Σιδεράς-Πούγγουρας ολοκλήρωσαν την ανατροπή με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 3-1. Πάντως, ο ίδιος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έδειξε να μένει στο τελικό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς το έδειξε.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 2HD.

Τα τελευταία αγωνιστικά νεά

Η Πάφος είναι αήττητη έως τώρα στην σεζόν (9-3-0), πραγματοποιώντας μεστές εμφανίσεις. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό διαθέτει την καλύτερη επίθεση (28 γκολ) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (5 γκολ).

Γιοβάνοβιτς: «Τα αποτελέσματα δεν είναι προτεραιότητα»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έδειξε να μένει στο τελικό αποτέλεσμα του πρώτου φιλικού και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς το έδειξε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα για τους παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Σιγά σιγά, στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια θα ενσωματώνονται και οι παίκτες που ήταν με τις εθνικές ομάδες. Αλλά κι αυτοί που είχαν κάποια μικροπροβλήματα. Τα αποτελέσματα δεν είναι για μας προτεραιότητα στην φάση αυτή. Έχουμε μπροστά μας στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα πολύ σημαντικά παιχνίδια».

Για την ιδιαιτερότητα της διεξαγωγής προετοιμασίας χειμώνα: «Είναι περίεργο, όμως η επιλογή μας να έρθουμε εδώ είναι η καλύτερη δυνατή. Έχουμε καταπληκτική φιλοξενία και όλες τις συνθήκες που χρειάζονται για τη συνέχεια, που θα είναι πολύ απαιτητική. Όλες οι ομάδες θα υποστούν συνέπειες λόγω της διακοπής. Πήραμε μια σωστή επιλογή, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News