«Συγκρούεται» με... Νίνη ο Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες

Το σχόλιο του Νίνη στο twitter για το ευρωπαϊκό

Με τις γνωστές απουσίες, αλλά με παρόντα τον Τζίμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ!

Ο Θανάσης Στάικος έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τζίμα, ο οποίος είχε απουσιάσει λόγω ίωσης από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εκτός παραμένουν για ακόμα ένα ματς οι γνωστοί απόντες, δηλαδή οι Ποζνάνσκι, Μπιλμπάο, Ροσέρο, Λεό και Κόντε.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Προπόνηση και αποστολή για τα Ιωάννινα

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών ο Άνταμ Τσέριν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News