Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη της φορά χωρίς μάσκα στο φακό! (vid)

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η πρώτη της φορά χωρίς μάσκα στο φακό! (vid)

Με απίστευτη δύναμη ψυχής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη στο ασανσέρ που δέχτηκε την επίθεση.

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τη δύναμή της να επιστρέψει στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και να περιγράψει τι ακριβώς έγινε.




Φορώντας τη μάσκα της, περιέγραψε στους «Πρωταγωνιστές» του ALPHA και τον Σταύρο Θεοδωράκη δευτερόλεπτο δευτερόλεπτο πώς κινήθηκε μετά την επίθεση.




Η Ιωάννα είπε ότι άκουσε ένα θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν. Περιέγραψε ότι η δράστρια είχε κρυφτεί κάτω, στις σκάλες, ενώ τότε δεν υπήρχαν τα κάγκελα.




«Δεν περίμενα καθόλου ότι κάποιος μπορεί να ανέβει από εδώ», είπε η Ιωάννα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα έδειξε πώς ακριβώς στεκόταν μπροστά στην πόρτα του ασανσέρ, ενώ τόνισε ότι κοιτούσε προς τα κάτω.




«Πόσα δευτερόλεπτα πέρασαν για να καταλάβεις τι έγινε», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Κλάσματα δευτερολέπτου», απάντησε η Ιωάννα.

«Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση», είπε η Ιωάννα. «Ένιωσα αυτή την απαίσια, χημική μυρωδιά», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.




«Κατάλαβα αμέσως τι έγινε», εξήγησε. Στη συνέχεια περιέγραψε ότι ένιωσε κάψιμο και αφόρητους πόνους.

Τόνισε ότι δεν είδε πώς έφυγε η δράστρια αφού το υγρό είχε πέσει ήδη στο μάτι της και έβλεπε θολά.




in.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News