Συγκλόνισε ο Γιάννης για το ξέσπασμα του Ιακωβίδη: «Υπάρχουν βράδια που κι εγώ...»

Συγκλόνισε ο Γιάννης για το ξέσπασμα του Ιακωβίδη: «Υπάρχουν βράδια που κι εγώ...»

Ο Θανάσης κι Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκαν στον Θοδωρή Ιακωβίδη, υπογραμμίζοντας ότι: «Πρέπει να του πούμε συγγνώμη, είμαστε μαζί του».

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο πήραν θέση για τα όσα συγκλονιστικά είπε ο Έλληνας πρωταθλητής της Άρσης Βαρών που μας συγκλόνισαν όλους.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όχι από εμάς, αλλά από όλους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να τα σηκώσει μόνος του. Τόσο ως οικογένεια όσο και ως άτομα, είμαστε μαζί του», τόνισε ο Θανάσης και συνέχισε: «Να πούμε ένα τεράστιο συγγνώμη στον Θοδωρή, όλοι μας. Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε τον Θοδωρή και τον επόμενο Θοδωρή να σηκώνει αυτά τα βάρη μόνος του».

Ο Γιάννης, ο οποίος είχε εκφράσει τη στήριξη του και μέσα από τα social media, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής, δεν το πολυσυζητούν οι αθλητές γιατί αν το κάνουν θα λένε “παίρνεις τόσα εκατομμύρια, σκάσε και παίξε”. Είναι δύσκολο όμως. Είναι πάρα πολύ βαρύ όλο αυτό. Εγώ χάρηκα που βγήκε κι έκλαψε, είπε πώς ένιωθε. Κι εγώ πάρα πολλές φορές, πάρα πολλά βράδια που δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που μου λένε διάφορα και μου δίνουν κίνητρο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι γι αυτόν. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώνει μόνος του. Τους ανθρώπους πρέπει να τους χτίζεις, όχι να τους γκρεμίζεις. Αυτό ισχύει και για τον Καλαϊτζάκη, που έγινε ντραφτ. Πρέπει να τον περιβάλλουμε με αγάπη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News