Συγκινητικό «ευχαριστώ» της Αντριάνας Μαραγκού στον Δ. Γιαννακόπουλο

Άλλαξε πόστο ο Μαραγκός

Η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού, Αντριάνα, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις ελπίδες που δίνει στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Σπύρος Μαραγκός τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μία σπάνια νόσο και τη Δευτέρα ήρθε να δώσει σημαντικές ελπίδες η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ, που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ έφτασε σε συμφωνία με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα φάρμακο που βρίσκεται σε έλλειψη σε ολόκληρο τον πλανήτη και άρα δεν είχε μέχρι σήμερα βρεθεί λύση για να φτάσουν στην Ελλάδα επαρκείς ποσότητες.

Έτσι, η σύζυγος του Σπύρου Μαραγκού, Αντριάνα θέλησε μέσω μίας ανάρτησης να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει:

«Τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ😀❣️

Είναι αυτά που ψάχναμε πριν μερικούς μήνες για το Σπύρο μου, και μας βοήθησε…

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης για την προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων γ-σφαιρινών στην Ελλάδα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο λόγω του CODIV-19, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες για την κάλυψη των εθνικών μας αναγκών».


Eλέγξτε επίσης

Εντυπωσιακό βίντεο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό

Εντυπωσιακό βίντεο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό

Αφιέρωμα στην πόλη της Αθήνας, το σπίτι του Παναθηναϊκού, έκανε η Euroleague. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.