Συγκινητικές δηλώσεις Τομάσεβιτς για Παναθηναϊκό

Συγκινητικές δηλώσεις Τομάσεβιτς για Παναθηναϊκό

Μνήμες από τα χρόνια της καριέρας του ως παίκτης με τον Παναθηναϊκό ξύπνησε η επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Ο άλλοτε σέντερ του «τριφυλιού» αλλά και του ΠΑΟΚ και νυν Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας, στο περιθώριο των αγώνων του «Ακρόπολις», περιέγραψε τα συναισθήματα της παρουσίας του στο κλειστό γήπεδο όπου έζησε μεγάλες στιγμές και δήλωσε περήφανος που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας των «πρασίνων».

«Νιώθω κάτι το ξεχωριστό διότι από όταν τελείωσα την καριέρα μου δεν έχω έρθει στο ΟΑΚΑ και ήταν η πρώτη μου φορά τώρα ως Γενικός Γραμματέας της σέρβικης Ομοσπονδίας. Φυσικά είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού, της ιστορίας του ΟΑΚΑ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γήπεδο για εμάς τους Σέρβους. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ στην Αθήνα και τώρα στο ΟΑΚΑ αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο sport-fm.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News