Συγκινητικές δηλώσεις Δώνη μετά τον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι δηλώσεις Δώνη μετά το ματς

O Γιώργος Δώνης μετά το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Αναλυτικά:

“Περάσαν δύο χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρώτα απ’ όλα είμαι περήφανος που δύο χρόνια ήμουν προπονητής στον Παναθηναϊκό. Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με όλους τους ποδοσφαιριστές. Κάποιος μπορεί να στέκεται στο πως είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο εγώ στέκομαι στο πως ήταν η ομάδα. Με -6 βαθμούς, στα παιδιά έπεσε ένα βάρος που έπρεπε να ανταποκριθούν στη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν. Αν το συγκρίνει κάποιος με την ιστορία μας θα δει ότι είναι λίγο αλλά αντίθετα είναι πολύ μεγάλο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήθελα να αναγεννήσω την ομάδα μέσα από τις στάχτες της. Εγώ και το επιτελείο μου δουλέψαμε πολλές ώρες.
Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως θα έπρεπε να διατηρηθεί αυτή η ομάδα δυστυχώς ο τεχνικός διευθυντής και ο μεγαλομέτοχος είχαν άλλα σχέδια. Δεν είναι το τέλος ούτε η αρχή του τέλους, ίσως είναι το τέλος της αρχής. Εις το επανιδείν”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News