Σύγχυση παντού: Και με Δίπλαρο καθαρίζεις το Λαύριο!

Σύγχυση παντού: Και με Δίπλαρο καθαρίζεις το Λαύριο!

ΟΚ, λείπει ο Νέντοβιτς, δεν μπορεί να παίξει ο Σαντ Ρος, έφυγε κι ο Μακ για ΗΠΑ αλλά ακόμα και με …Δίπλαρο βασικό είναι αστείο να συζητάς αν μπορείς να νικήσεις το Λαύριο σε σειρά αγώνων.

Τις προάλλες όταν επιστρατεύτηκαν τα δυνατά χαρτιά (Μήτογλου, Μπρέι, Χεζόνια), οι πράσινοι μπήκαν στο παιχνίδι σε χρόνο μηδέν, εκεί που έχαναν με διψήφιες διαφορές προσπέρασαν με +10 στο 3ο δεκάλεπτο.

Κάπου εκεί είδαμε υπεροψία κι εκνευριστικά λάθη, η αιμορραγία στα μετόπισθεν συνεχιζόταν όσο οι οικοδεσπότες σούταραν ανενόχλητοι, η δε επιθετική λειτουργία του πρωταθλητή υπέστη βραχυκύκλωμα όταν οι παίκτες του Σερέλη απέκοψαν τον Παπαπέτρου από τις …ποικιλίες του.

Ο Χεζόνια προσπάθησε με τους πόντους του να κρατήσει τον Παναθηναϊκό όρθιο, μα όταν ο γηπεδούχος άρχισε να παίρνει βοήθειες από το σύνολο του ρόστερ του, η διαφορά υπέρ του τριφυλλιού εξανεμίστηκε.

Ο φιλοξενούμενος ΔΕΝ παρουσίαζε εικόνα νικητή, με τον Παπαγιάννη να χάνει ριμπάουντ μόνος του και να πατά ανενόχλητος γραμμές, τον Παπαπέτρου να δέχεται διαδοχικά κλεψίματα και τον Κροάτη να προσπαθεί να παίξει ένας εναντίον πέντε, για να μην πιάσουμε την φάση που αντί να τους δώσεις το φάουλ και να έχεις κατοχή προηγούμενος, τους επέτρεψες να σε ισοφαρίσουν λίγα δεύτερα πριν την κόρνα.

Σύγχυση παντού.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News