Συγχαρητήρια της Euroleague στον Εξάστερο!

Συγχαρητήρια της Euroleague στον Εξάστερο!

Η Euroleague απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανακοινώθηκε, για την υλοποίηση του προγράμματος «One Team» – Basketball is Everywhere.

H ανακοινωσή της «πρασινής» ΚΑΕ αναφέρει:

[ads2]

Συγχαρητήρια επιστολή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε για μια ακόμα χρονιά η Euroleague για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» – Basketball is Everywhere.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν δώδεκα επισκέψεις στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, συνομίλησαν και έπαιξαν μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους (ηλικίας 15-18ετών) προσφέροντας γνώσεις γύρω από το άθλημα και περνώντας παράλληλα αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία,  η αλληλεγγύη και ο σεβασμός.

Πιο συγκεκριμένα η Euroleague συνεχάρη την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άρτια διεξαγωγή του προγράμματος σε όλα τα επιμέρους σημεία.

Η αναγνώριση της επιτυχίας ήρθε μέσα από τις συναρπαστικές στιγμές που έζησαν οι νεαροί κρατούμενοι, τους αθλητές που συνέβαλαν σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και τους χορηγούς που συνέδραμαν στην υλοποίηση του προγράμματος. Ένα πρόγραμμα ξεχωριστής ανθρώπινης προσέγγισης, που δεν θα μπορούσε παρά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και συνεπώς να πάρει τα εύσημα από τη διοργανώτρια αρχή.

Το πρόγραμμα «One Team» – Basketball is Everywhere θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν (2016-17) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, υλοποιώντας ενέργειες που στόχο έχουν την αναβάθμιση της καθημερινότητας των παιδιών.

Μία εξ’ αυτών θα είναι η διαμόρφωση του προαυλίου του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου σε γήπεδο μπάσκετ, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες προπόνησης τους, κάτι για το οποίο είχε ήδη δεσμευτεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τα έξοδα της ενέργειας αυτής  θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ο  Επίσημος Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Superfoods εγκαινιάζοντας έτσι μια σειρά από δράσεις που σκοπό έχουν να  προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού.

πηγή: sdna.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News