Συγχαρητήρια Αλαφούζου στους παίκτες. Aιχμές για Κύζα

Συγχαρητήρια Αλαφούζου στους παίκτες. Aιχμές για Κύζα

Ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Γιάννης Αλαφούζος, γεγονός που διεμήνυσε και στους παίκτες της ομάδας ενώ άφησε αιχμές κατά του Κύζα.

Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης»

[ads2]

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τους απένειμε τα εύσημα για την παρουσία τους και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα ότι δεν μπορούν να κερδίζουν και τους διαιτητές αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Κύζα.

«Συγχαρητήρια γιατί τα δώσατε όλα. Παλέψατε μέχρι το τέλος. Δεν πήραμε τη νίκη, αλλά εγώ θέλω να σας συγχαρώ. Δεν γίνεται να νικάτε και τους διαιτητές. Συνεχίστε στο ίδιο πνεύμα», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ στη συνέχεια συνομίλησε και με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Κάρλος Ζέκα και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και πάλι τα σφυρίγματα του Γιώργου Κύζα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News