Survivor: Ο Ατζούν προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα στην Κάτια Ταραμπάνκο! (vid)

Survivor: Ο Ατζούν προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα στην Κάτια Ταραμπάνκο! (vid)

Αμφίβολη είναι ακόμη η συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor 5. Πόσα χρήματα θα λαμβάνει αν μπει στο παιχνίδι. Το ποσό για τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη.

Τρεις νέοι παίκτες θα μπουν το βράδυ του Σαββάτου (22/01) στο Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, ενώ εκκρεμεί ακόμη η συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Όπως έγινε γνωστό, απόψε θα δούμε να “εισβάλλουν” στο παιχνίδι οι: Άρης Σοϊλέδης, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Η εκπομπή “Open Weekend”, η οποία την προηγούμενη βδομάδα είχε αποκαλύψει τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι Διάσημοι για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, παρουσίασε σήμερα τα χρήματα που θα πάρει ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και θα είναι 8.000 ευρώ.

 

Μάλιστα, η εκπομπή ανέφερε πως εν καιρώ θα μπει στο ριάλιτι και ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, που θα παίρνει 6.000 ευρώ.

Το μεγαλύτερο, όμως, ποσό ανήκει στην Κάτια Ταραμπάνκο, με το νούμερο να είναι εξωπραγματικό, καθώς θα παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή της στο Survivor 5 είναι αμφίβολη.

Survivor 5: Τι θα γίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο, την οποία οι πληροφορίες ήθελαν να εμφανίζεται στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor 5, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina”, η μητέρα της διέψευσε πως το γνωστό μοντέλο έχει φύγει για Άγιο Δομίνικο.

“Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει το Σάββατο και εμείς θα τη δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Τής έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πάρα πολύ ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει, ανησυχούσα σαν μαμά. Ανησυχώ μην πάθει ξανά κάτι με την υγεία της. Δεν έχει πετάξει ακόμα για τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα την περίμενα να έρθει εδώ σήμερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ναταλία.

Η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετείχε και πέρυσι στο Survivor και, μάλιστα, ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των Διασήμων. Όλα έδειχναν πως θα έχει μια πολύ καλή πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μέχρι που αποχώρησε οικειοθελώς καθώς οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της “ξύπνησαν” το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει.

news247.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News